Actuaris voordragen 2020

Save the date

De Actuarisdag 2020 vindt dit jaar plaats op donderdag 8 oktober a.s. Reserveer die datum in je agenda, want het belooft een zeer inspirerende dag te worden.
Onderdeel van de dag vormen de verkiezing van de Actuaris en het Actuarieel Talent van het jaar. Daar vragen we jullie hulp bij!

Genomineerden Actuaris van het Jaar 2019, vlnr Dick Boeijen, Gisella van Vollenhoven, Richard Plat en Daan Kleinloog.

Nomineer een Actuaris of een Actuarieel Talent!

De nominatie periode voor Actuaris van het Jaar en Actuarieel Talent van het Jaar is vanaf nu geopend. Vorig jaar kwamen Richard Plat en Linda Vos als winnaars uit de bus. Wie zou je dit jaar willen nomineren? Welke Actuaris zie je als voorbeeld? Welke Actuaris zie je als een echt talent? Wie heeft er wat jou betreft een bijzondere bijdrage geleverd met maatschappelijke relevantie? Welke vakgenoot vult de rol van Actuaris op een inspirerende manier in? Via dit formulier kun je anoniem de Actuaris van jouw keuze doorgeven aan de juryleden.

Voordracht Actuaris van het Jaar 2020

Hier kun je een Actuaris voordragen voor de Actuaris van het Jaar Prijs 2020 en het Actuarieel Talent van het Jaar.
  • Probeer je motivatie zoveel als mogelijk te geven op basis van de beoordelingscriteria. Dit zijn: A. Bijdrage aan het actuariĆ«le werkveld; B. Maatschappelijke relevantie en herkenbaarheid; C. Voorbeeldrol / hoe wordt de rol van Actuaris ingevuld; D. Visie op het vak.