Partners

FTE_groep_logo-300x156FTE Groep voert opdrachten uit op het gebied van conversies, implementatie van wetgeving en capaciteitsvraagstukken. Ons streven daarbij is, om vanuit het perspectief van de klant, de best doordachte oplossing te leveren. FTE werkt met gespecialiseerde units op het gebied van leven, pensioen, actuarieel en business & IT. FTE Actuarieel zet hoogopgeleide actuarieel specialisten in op het snijvlak van pensioen, IT & actuarieel. Onze klanten zijn pensioenverzekeraars, pensioenfondsen, PPI’s, actuarieel adviesbureau’s en (actuariële) software leveranciers.


Logo | RGA

RGA is een van de grootste herverzekeraars van de wereld, op het gebied van levensverzekeringen, met bijna $2.9 biljoen aan bestaande levensverzekeringenrisico’s in portefeuille per december 2012. RGA is hiermee marktleider in facultatieve underwriting, met meer dan 300.000 aanvragen voor levensverzekeringen per jaar. Het hoofdkantoor van RGA is gevestigd in St. Louis in de Verenigde Staten. RGA International Reinsurance Company Limited, Netherlands Office is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam.


Logo-AxyWare_ZW-CYAAN

AxyWare levert met AxyLife de nieuwe generatie systemen voor administratie en communicatie voor pensioenfondsen, levensverzekeraars en serviceproviders. Bij de ontwikkeling hebben wij goed geluisterd naar de gebruikerswensen van actuarissen. Of het nu gaat om het (met terugwerkende kracht!) beheren van regelingen, producten of rekenregels, het aanmaken van bruikbare en sluitende jaarwerken, volledige audittrails of de mogelijkheid om zelf tal van queries te doen: AxyLife zit vol met praktische mogelijkheden die het voor een actuaris plezierig werken maken.


Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid? Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.​


image002

Actuariële talenten krijgen de ruimte bij KPMG.

 

 

 


Logo | Spreadsheetsoftware

Spreadsheetsoftware | Audit and (re)build your Excel files in the best and fastest way.

 


logo_RiskCo_2011_cmyk3

Uw specialist voor al uw financiële en actuariële berekeningen.

 


Brooklynlogogrootnew

Brooklyn Professionals

 

 

 


logo-pp

Posthuma Partners, een internationaal georiënteerd software bedrijf en actuarieel/financieel adviesbureau, biedt oplossingen voor risicobeheer.

 

 


LCP-Logo-full

Wij geven onze cliënten inzicht bij het nemen van beslissingen door helder en eenduidig advies.

 


3ad5959587aa2e27e2af0b6093c68def-e1378382826773

Actucomp ActuComp | actuarial computational services

 

 

 


Lens, Executive Search is a specialist in the area of Human Resources, Executive Search and Coaching.

 

 


Logo | Milliman

Onafhankelijk.
Kostenbewust.
Actuarieel Advies.

 


At State Street Global Advisors, our mission is clear: we believe investing responsibly enables economic prosperity and social progress.

 

 


Mediapartners

actuarismediapartnerSpecialist in actuariële professionals. Vacatures, interviews en nieuws.