Partners

FTE_groep_logo-300x156FTE Groep voert opdrachten uit op het gebied van conversies, implementatie van wetgeving en capaciteitsvraagstukken. Ons streven daarbij is, om vanuit het perspectief van de klant, de best doordachte oplossing te leveren. FTE werkt met gespecialiseerde units op het gebied van leven, pensioen, actuarieel en business & IT. FTE Actuarieel zet hoogopgeleide actuarieel specialisten in op het snijvlak van pensioen, IT & actuarieel. Onze klanten zijn pensioenverzekeraars, pensioenfondsen, PPI’s, actuarieel adviesbureau’s en (actuariële) software leveranciers.


Logo | RGA

RGA is een van de grootste herverzekeraars van de wereld, op het gebied van levensverzekeringen, met bijna $2.9 biljoen aan bestaande levensverzekeringenrisico’s in portefeuille per december 2012. RGA is hiermee marktleider in facultatieve underwriting, met meer dan 300.000 aanvragen voor levensverzekeringen per jaar. Het hoofdkantoor van RGA is gevestigd in St. Louis in de Verenigde Staten. RGA International Reinsurance Company Limited, Netherlands Office is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam.


logo-pp

Posthuma Partners is een internationaal erkend softwarebedrijf en adviesbureau. Door het combineren van actuariële kennis en management know-how in top-level software biedt Posthuma Partners een ‘need-to-have’ tool voor elke verzekeraar, zorginstelling, volmacht en expertisebureau die de resultaten van zijn core business wil optimaliseren. Wij leveren onder andere oplossingen op het gebied van beoordeling en prognosticeren van verzekeringsportefeuilles via stochastische modellering, data analyse van verzekeringsportefeuilles en efficiëntere behandeling van claims-portefeuilles met behulp van machine learning algoritmes.


Bij Idella worden we gedreven door het perfectioneren van software voor spaar-, beleggings- en pensioenadministraties. Daarbij verdiepen we ons in wat gebruikers van ons platform écht nodig hebben, nu en in de toekomst. Ook als ze het zelf nog niet weten. We kijken naar ons werk als programmeurs, als leveranciers van software en als financieel specialisten. Maar bovenal kijken we ernaar als designers. Inventief zijn, is een belangrijke kernwaarde van Idella. Wij onderzoeken nieuwe mogelijkheden en gebruiken daarbij onze creativiteit, intuïtie en analytisch vermogen. In stappen, net zolang tot we het optimale platform zijn voor de financiële producten van de toekomst.


Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid? Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.​


image002

Actuariële talenten krijgen de ruimte bij KPMG.

 

 

 


Logo-AxyWare_ZW-CYAAN

AxyWare levert met AxyLife de nieuwe generatie systemen voor administratie en communicatie voor pensioenfondsen, levensverzekeraars en serviceproviders. Bij de ontwikkeling hebben wij goed geluisterd naar de gebruikerswensen van actuarissen. Of het nu gaat om het (met terugwerkende kracht!) beheren van regelingen, producten of rekenregels, het aanmaken van bruikbare en sluitende jaarwerken, volledige audittrails of de mogelijkheid om zelf tal van queries te doen: AxyLife zit vol met praktische mogelijkheden die het voor een actuaris plezierig werken maken.


MSG Global. We serve insurers, reinsurers and pension funds in the Benelux across all lines of business including specialty insurance lines such a trade credit insurance.

 

 

 


Brooklynlogogrootnew

Brooklyn Professionals

 

 

 


3ad5959587aa2e27e2af0b6093c68def-e1378382826773

Actucomp ActuComp | actuarial computational services

 

 

 


Lens, Executive Search is a specialist in the area of Human Resources, Executive Search and Coaching.

 

 


Logo | Milliman

Onafhankelijk.
Kostenbewust.
Actuarieel Advies.

 


At State Street Global Advisors, our mission is clear: we believe investing responsibly enables economic prosperity and social progress.

 

 


Mediapartners

actuarismediapartnerSpecialist in actuariële professionals. Vacatures, interviews en nieuws.